Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Són notícia

Ajuda

Darreres entrades


Nous cursos de desenvolupament d'aplicacions amb tecnologia web totalment subvencionats

Actibyti (projecte social de netmind), en col·laboració amb el Servei d'Ocupació de Catalunya, presenta el curs de preparació per al Certificat de Professionalitat IFCD0210 de Desenvolupament d'Aplicacions amb Tecnologia Web. Aquest prestigiós certificat de professionalitat consta de 530 hores de formació i 80 hores de pràctiques en empreses del sector TIC.

idigital.jpg

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: idigital, barcelona, cursos, Feina, Formació, Seminaris, titulació
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Deep Learning a l'abast de tothom

A l'edició anual del World Economic Forum s'acaba de parlar de la quarta revolució industrial, marcada per avenços tecnològics com el Deep Learning, que ens canviarà la manera de viure, treballar, i fins i tot pensar. Però, què és el Deep Learning? En aquesta jornada organitzada pel Grup d'estudis de Machine Learning de Barcelona en parlarem.

La sessió la presentarà Aleix Ruiz de Villa, director de Data Science de La Vanguardia i expert en Machine Learning. A continuació hi haurà la conferència "Life after Deep", sobre com ha canviat l'escena de l'aprenentatge automàtic des de l'arribada del Deep Learning, a càrrec d' Oriol Pujol, investigador en Machine Learning i visió artificial a la Universitat de Barcelona.

Aquesta jornada serà el proper dilluns, 1 de febrer a les 19:00 a l'aula A5001 de la FIB. Caldrà inscriure's a la llista d'assistents de l'event a travès de la pàgina del meetup prement la pestanya vermella a la part de dalt-dreta "Unete y RSPV" (si no s'és membre del meetup només cal entrar el nom+email i confirmar posteriorment l'email), i a partir d'aquest moment ja es pot inscriure's a la llista.  Altrament es pot enviar un email a DeepLearningBarcelona@gmail.com.

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: conferencia, FIB
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Informàtica i Ciència Ficció

El proper dijous 28 de gener a les 19.00 hores  a la Sala d'Actes de la FIB el professor Miquel Barceló ens oferirà la conferència Informàtica i Ciència Ficció.

Tindrem ocasió d'escoltar a l'expert professor de la FIB, recentment jubilat i reconegut internacionalment, que farà un amè repàs de la relació entre la informàtica i la ciència ficció.

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: conferencia
0 enllaços recomanats
0 comentarissegüent >>