Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Són notícia

Ajuda

Darreres entradesPREMI DONA TIC / 2015

Segons dades de la Comissió Europea, només el 30% dels prop de 7 milions de persones que treballen en el sector de les TIC a Europa són dones. Les dones han d'estar millor representades a tots els nivells en el sector de les TIC, especialment en els llocs de presa de decisions.

Les noies no volen ser enginyeres per lo que necessitem revertir aquesta tendència i animar a les joves a cursar estudis científico-tècnics, el que es coneix com STEM (Science, Technology, Engineering and Math).

Dins del marc del 12×12, iniciativa conjunta de Tertúlia Digital i idigital de la Generalitat de Catalunya, i amb la col·laboració de l'Observatori Dona Empresa Economia, s'impulsa el Premi 12×12 a la Dona TIC, que pretén reconèixer el paper fonamental de les dones en el món professional, empresarial i acadèmic de l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació.

Més informació

idigital.jpg

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: idigital, barcelona, Concursos, innovació, Premis
0 enllaços recomanats
0 comentaris


2a edició del 12x12 Congress, la gran trobada de Cap d'Any de les TIC

 

Enguany celebrem la 2a edició del 12x12 Congress, la gran trobada de les TIC de Cap d'Any organitzada per Tertúlia Digital i el Pla idigital de la Generalitat de Catalunya, en coproducció amb Sinergia i la col·laboració de Pimec, la Cambra de Comerç de Barcelona, Telecos.cat i el Col·legi Oficial d'Informàtics de Catalunya.

L'esdeveniment es farà el dijous 10 de desembre de 16:30 a 23:00 a l'Edifici Imagina (Av. Diagonal, 177 - 08018, Barcelona).

Web del 12x12 Congress

idigital.jpg

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: congrés, barcelona, Events, tic
0 enllaços recomanats
0 comentarissegüent >>