Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Són notícia

Ajuda

Darreres entrades
Hackathon CCMA - Creació d'aplicacions per a la Televisió Connectada

El projecte TV-RING, coordinat per i2CAT i que compta amb la participació de TVC i Abertis Telecom, col·labora amb el primer Hackathon CCMA, que es durà a terme els dies 2 i 3 de maig de 2014. Aquesta serà una jornada de 24 hores sense interrupció dedicades al desenvolupament de projectes interactius per a la Televisió Connectada.

El Hackathon CCMA proposa el repte de crear projectes capaços de vincular dispositius mòbils amb la TV connectada. L'organització posarà a disposició dels participants diversos recursos com ara eines, APIs o bases de dades per ajudar a desenvolupar el servei proposat. Els projectes exploraran les possibilitats que ofereix la televisió interactiva i multi-panatalla durant 24 intenses hores. Els serveis que es desenvoluparan són de temàtica oberta, am

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Concursos, Hackathon
0 enllaços recomanats
0 comentarisPresentació del llibre

Lluis_Soldevila.jpgDimarts 8 d'abril es farà la presentació del llibre ÉXITO SE ESCRIBE CON A  de Lluís Soldevila, ex alumne de la FIB i membre de FIB Alumni, a les 19h en ESADEFORUM (Av. Pedralbes 60 de Barcelona).

El llibre explica el potencial de les tècniques de consultoria aplicades al rendiment de les persones, i ens guia a traves de les tres 'A' que, segons Lluís, són les claus en la consecució de l'èxit.

La presentació contarà amb la presència de Pau Garcia-Milà (DP 10), emprenedor, comunicador i encarregat d'epilogar el llibre junt amb Ramon García, director del Grau en Direcció d'Empresas - BBA d'ESADE, i Alexandre Amat, direc

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Article
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Acte d'inauguració del Laboratori d'Aplicacions Mòbils JEDI de la FIB

L'acte d'inauguració del Laboratori d'Aplicacions Mòbils JEDI de la FIB comptarà amb la presència del rector de la Universitat Politècnica de Catalunya (Dr. Enric Fosas), la degana de la Facultat d'informàtica de Barcelona (Sra. Núria Castell), el director de l'inLab (Sr. Josep Casanovas), el president de la JEDI (Sr. Xavier Bustamante) i el Sr. Enric Brieva (Product Marketing Director a Red Hat) que farà una lliçó inaugural sobre dispositius mòbils.

Aquest

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Notícies FIB, Article, Events
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Tecnonews 383 - Hackforgood

Ja està disponible el nou número del bolletí Tecnonews: "Hackforgood"Logo Tecnonews.png

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Tecnonews
0 enllaços recomanats
0 comentarissegüent >>