Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Són notícia

Ajuda

Darreres entrades
Arriba la primera hackathon d'estudiants d'Espanya

En Daniel Martí i el Miquel Llobet, dos FIBers amb gran recorregut en l'àmbit de les hackathons, estan organitzant el primer hackathon d'estudiants a Espanya, KairosHacks.

Una de les principals atraccions d'aquesta hackathon és que està feta per alumnes i orientada a alumnes, sense oblidar que també hi haurà empreses que busquen contactar amb els millors hackers per oferir pràctiques d'estiu o contractes a temps complet.

KairosHacks2.png

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: barcelona, Concursos, android, Hackathon, FIB
0 enllaços recomanats
0 comentarisVine a la presentació de la Comunitat Mobile

El proper 3 de febrer t'esperem a la jornada de presentació de la Comunitat Mobile, una iniciativa que té per objectiu impulsar el sector Mobile a Barcelona i Catalunya, amb vocació de projecció internacional.

idigital.jpg
Veure l'entrada completa...

Etiquetes: idigital, barcelona, mobile
0 enllaços recomanats
0 comentarisAnunci i bases per a la contractació del "Disseny i posada en marxa de l'aplicatiu a internet del Panoràmic d'Associacions de Barcelona

El Panoràmic Associatiu de Barcelona és una recerca periòdica sobre les associacions de la ciutat que lidera el CAB, que es fa en col·laboració amb l'Observatori del Tercer Sector (OTS), la Fundació Ferrer i Guàrdia (FFG), l'Obra Social la Caixa (OSLC), i amb el suport d'Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya que s'ha iniciat al 2014 amb vocació de continuïtat anual.

Durant aquest primer any s'ha realitzat un treball de camp en el que han participat més de 700 entitats de Barcelona.

L'objectiu del projecte és el disseny i posada en marxa de l'aplicatiu informàtic accessible des d'internet per la gestió i consulta de dades del Panoràmic.

panoramic_logo.png

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: barcelona, Concursos, Feina, idees, tic
0 enllaços recomanats
0 comentarissegüent >>