Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Són notícia

Desembre 2011


Entrades del mes (Desembre 2011)
Versió digital de la revista Infomacions

Ja teniu a la vostra disposició la versió digital de la revista Informacions.

Més informació.

Versió en pdf: Informacions.pdf
 

 

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Notícies UPC
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Projecte Waira

Wayra, l'acceleradora de negocis digitals, està buscant les millors idees d'innovació en Internet i noves tecnologies.

Si formes part d'un equip emprenedor, tinguis o no una empresa constituïda, i cerques innovar a través d'una idea de negoci, disseny o projecte que resolgui una necessitat en l'àmbit digital, desenvolupament d'aplicacions per a Internet i serveis mòbils, Wayra pot ajudar-te.

Wayra t'ofereix un suport integral més enllà del finançament: el recolzament tecnològic i d'infraestructures. A més, t'acompanya en la gestió a través d'una xarxa de mentors i un entorn de treball d'avantguarda. Tot això perquè et centris en el desenvolupament de la teva idea, conservis el seu control i la teva capacitat de decisió, perquè és, i serà sempre, el teu projecte.


Puja el teu projecte abans del 8 de gener de 2012 a

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Article
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Resum Assemblea Cercle Fiber 2011

Benvolguts socis,


El passat dijous vam celebrar l'assemblea d'enguany. Trobareu la presentació amb tot el que es va parlar a Documents del Cercle Fiber a l'apartat Assemblea General 2011, però voldríem destacar alguns punts importants que hi vàrem tractar, més enllà dels estrictament administratius.

  • Nou Nom: El Cercle rebrà un nou impuls durant el 2012. Volem créixer, i volem fer-ho tant quantitativament com qualitativament. Per fer-ho, el Cercle Fiber passarà a denominar-se FIB Alumni, en línia amb les tendències actuals d'associacionisme postuniversi
Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Novetats Cercle
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Bon Nadal des del Cercle Fiber!

Des del Cercle Fiber volem desitjar a tots els nostres socis un Bon Nadal! Per això hem preparat aquesta felicitació: Felicitació Cercle Fiber

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Novetats Cercle
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Canvis a la Junta del Cercle Fiber

Us comuniquem que a la darrera assemblea del Cercle FIBER, celebrada el 15 de desembre de 2011, vam procedir a renovar el càrrec de tresorera que fins ara ocupava Carme Murillo.

Volem agrair la feina realitzada per la nostra companya Carme Murillo des de l'inici del Cercle Fiber com a tresorera i per la valuosa aportació que ha fet a la nostra associació al llarg d'aquests deu anys. Gràcies, Carme. Fins aviat!

El càrrec de tresorera l'assumirà Laia Solà, nova membre de la Junta. Laia és Enginyera Tècnica de Sistemes i treballa com a tècnica de mobilitat internacional d'estudiants a la FIB.

Canvi-tresorer.JPG

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Novetats Cercle
0 enllaços recomanats
0 comentarisPàgina 1 de 2 [ 1 2 ] >