Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Són notícia

Gener 2012


Entrades del mes (Gener 2012)
Tendències en la contratació tecnològica al 2012

Els informes de treball marquen una tendència que apunta a grans coses per la indústria de la tecnologia, incloent moltes apertures i oportunitats de creixement. Aquí es troba la veritat sobre les tendències de contractació de tecnologia.

En 2012, hi haurà una major demanda de desenvolupadors d'aplicacions mòbils, els analistes d'emmagatzemament de dades i dissenyadors de l'experiència de l'usuari.

Considerant el nombre d'empreses que hi ha, s'haurà de contractar gent per construir aplicacions mòbils a través de plataformes de productes d'Apple, Android i altres telèfons intel·ligents. S'ha informat recentment que les descarregues d'aplicacions smartphone han projectat el seu creixement de 10,9 milions de dòlars en 2010 fins 76,9 mil milions en 2014.

Més informació.

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Article
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Mateo Valero, entre els 500 espanyols més influents de 2012, segons 'El Mundo'

Mateo Valero, investigador i catedràtic del Departament d'Arquitectura de Computadors de la Universitat Politècnica de Catalunya. BarcelonaTech (UPC), forma part de les 25 personalitats més influents en l'àmbit de la ciència i tecnologia segons el rànquing elaborat pel diari El Mundo.

El director del Barcelona Supercomputing Center-Centro Nacional de Supercomputación (BSC-CNS) és un dels científics que té una presència consolidada al llarg dels anys en aquest rànquing que esmenta als 500 espanyols més poderosos, i que al 2012 ha arribat a la tretzena edició.

Més informació.

 

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Article
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Versió digital de la revista Infomacions

Ja teniu a la vostra disposició la versió digital de la revista Informacions.

Més informació.

Versió en pdf: Informacions.pdf

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Article
0 enllaços recomanats
0 comentaris


El Govern impulsa l'administració electrònica, que suposarà un estalvi de més de 1.000 milions d'euros

El Govern impulsa l'administració electrònica, que suposarà un estalvi de més de 1.000 milions d'euros. Aquesta iniciativa suposarà una inversió de 3 milions d'euros i permetrà millorar l'accessibilitat de tots els ciutadans, estalvi econòmic i de temps, augment de l'eficiència i una simplificació administrativa

Es preveu la creació d'eines electròniques com el Canal Empresa, els registres electrònics o la creació de sistemes alternatius als certificats digitals

El Govern ha aprovat avui les mesures i els projectes prioritaris pel seu valor estratègic que s'hauran de desenvolupar durant l'any 2012 per tal de desplegar l'administració electrònica a la Generalitat. Amb una inversió de 3 milions d'euros, es tracta d'un impuls important per agilitar, simplificar i millorar l'Administració. Aquestes innovacions suposaran un estalvi global d

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Article
0 enllaços recomanats
0 comentaris


34 empreses participaran en els quatre diàlegs competitius del nou model TIC de la Generalitat de Catalunya

En els quatre diàlegs competitius del nou model TIC de la Generalitat de Catalunya, participaran 34 empreses de les quals, 23 són unions temporals d'empreses (UTEs) amb participació de pimes catalanes del sector TIC. Amb l'anunci de les empreses admeses al diàleg s'activa formalment el procés de col·laboració publicoprivada del nou model.

La mesa de contractació del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) ha decidit acceptar les candidatures de 34 empreses o unions temporals d'empreses per participar en la fase de diàleg competitiu per al nou model TIC de la Generalitat de Catalunya, després d'estudiar i analitzar, segons els criteris de solvència establerts, les sol·licituds i la documentació aportada per les 49 empreses o unions temporals d'empreses (UTEs) que, en el termini fixat per a tal efecte, van manifestar el seu interès per concó

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Article
0 enllaços recomanats
0 comentarisPàgina 1 de 2 [ 1 2 ] >