Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Són notícia

Juny 2011


Entrades del mes (Juny 2011)
UPC School, cursos TIC per a professionals

Entre les ofertes formatives de cursos professionals proposades per la UPC School, destaquem les novetats de l'àmbit TIC:

 • Màster en Disseny i Creació de videojocs: màsters presencial, orientat per a professionals que volen endinsar-se en el món dels videojocs, la seva creació i tot el que això engloba.
 • Postgrau en Direcció de Sistemes d'Informació: un curs orientat a l'aplicació de les TIC a l'empresa, la seva gestió i direcció.
 • Postgrau en Consultoria Tecnològica: l'objectiu d'aquest curs és dotar als professionals d'eines per afrontar els nous reptes que es presenten en el món laboral actual, per això aquest curs serà impartit per professionals d'amplia experiència i prestigi en el sector empresarial.

A més a més, l'UPC School ofereix els següents cursos: Animació, Art Digital i Vid

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Formació
0 enllaços recomanats
0 comentaris


UPC School, gaudeix d'un 10% de descompte!

La UPC School ha obert el període de matriculació per a la seva oferta de formació contínua del proper any acadèmic 2011-2012. Aquest any, si la matrícula es formalitza en algun dels onze programes seleccionats en l'àrea d'arquitectura i urbanisme, sostenibilitat, empresa i tecnologies de la informació, i es fa efectiva entre el 12 de maig i el 7 de juliol de 2011, s'obtindrà un 10% de descompte.

Els cursos que tenen associat aquest descompte son:

 • Laboratori de l'Habitatge del segle XXI
 • Projectes XXI. De la Geometria a l'Espai Construït
 • L'Espai Expositiu
 • Lighting Design
 • Gestió de la Qualitat. Models, Innovació i Millora
 • Màster Executive en Logística Integral. Supply Chain Management
 • Direcció de Sistemes d'Informació
 • Executive MBI (Master in Business Innovation)
 • Vehicles El&
Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Notícies UPC
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Posada en marxa del Servei Innoactiva

Barcelona Activa posa en marxa aquest dilluns 4 de juliol el Servei Innoactiva per l'any 2011 i 2012. A travès d'aquest servei, les petites i mitjanes empreses de l'àrea metropolitana, podran accedir al servei de vigilància, assessorament i tramitació d'ajuts públics autonòmics, estatals i europeus.

El dilluns a les 17h al Parc Tecnològic Barcelona Nord és presentarà el nou servei i s'informarà de la convocatòria Innoempresa d'ACC1O i del nou producte prescrit per Barcelona Activa "Enisa Jóvenes Emprendedores".

M&

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Serveis
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Nauta Capital inverteix 2,4 milions d'euros en Social Point

Social Point, empresa pionera a Espanya i que es dedica al desenvolupament i comercialització de videojocs i aplicacions per a xarxes socials, ha donat entrada al seu accionariat a la gestora de capital risc Nauta Capital que ha invertit 2,4 milions d'euros a la primera ronda de finançament.

Els fundadors de Social Point Andrés Bou i Horacio Martos, que van rebre la menció Fiber Emprenedor 2011 atorgada pel Cercle Fiber a la 9ª Festibity, estan molt il·lusionats i amb ganes d'afrontar aquest nou repte que suposarà un important impuls, l'ampliació de capital humà i l'entrada a nous mercats.   

Des del Cercle Fiber volem felicitar als nostres socis Andrés i Horacio per aquest nou èxit.

 

Enllaços rela

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Notícies FIB
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Cursos d'estiu del Cibernàrium!

Aquest juliol, el Cibernàrium organitza 12 cursos de programació i desenvolupament informàtic, de creació multimèdia i d'utilització d'eines de màrqueting i comunicació digital per a PIMES (petita i mitjana empresa). Amb aquests cursos és pretén introduir els participants en diferents llenguatges informàtics i en les noves tecnologies que s'estan utilitzant en aquest sector. Tots els cursos tenen un cost de 60 € i una durada de 16 hores.

Per més informació o per inscriure's als cursos, visitar la pàgina del  Cibernàrium

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Formació
0 enllaços recomanats
0 comentarisPàgina 1 de 3 [ 1 2 ] >