Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Són notícia

Març 2011


Entrades del mes (Març 2011)
Premis BDigital a la Innovació

Barcelona Digital organitza del 30 de maig al 2 de juny al CaixaFòrum de Barcelona, el BDigital Grobal Congress, congrés de referència sobre els avenços de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC) i la seva aplicació en l'àmbit empresarial, tecnològic i social. Dins el marc d'aquest congrés es celebrerà 9a Edició dels Premis BDigital a la Innovació 2011.
Totes les propostes s'hauran de presentar abans del 15 d'abril a les 12h del migdia a través del formulari online. El guanyador de cada categoria (emprenedors i petites empreses, mitjanes i grans empreses i institucions i universitats) serà obsequiat amb un portàtil Fujitsu d'última generació així com la possibilitat d'assistir a l'exclusiu esdeveniment VISIT 2011, el fòrum europeu d

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Premis
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Revista Informacions UPC del mes de març

Ja podeu descarregar-vos la versió digital de la revista "Informacions" de la UPC d'aquest mes de març.


Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Revista Informacions UPC
1 enllaç recomanat
1 comentari


Subvencions Avanza 2011 per Qualitat SW

El Ministerio de Industria ha publicat les bases per les subvencions 2011-2012 de projectes de millora de processos per a Pimes que facin software com a alguna part de la seva activitat. Les certificacions de qualitat que estan subvencionades són: CMMI, ISO 20000 i ISO 27000. A Catalunya, el centre tecnològic Bdigital s'encarrega d'agrupar a les Pimes i gestionar les subvencions amb el ministeri, de manera gratuita. Si us interessa, em podeu contactar o parlar amb Lluís Surroca de Bdigital.
Veure l'entrada completa...

2 enllaços recomanats
2 comentaris


Concurs de fotografia I LOVE BITS!

Vols una XBOX 360? Tens inquietuds artístiques? Doncs treu la pols a la teva càmera i participa al primer concurs de fotografia I Love Bits!

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Concursos
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Revista Informacions UPC - Febrer 2011

Ja ha sortit la revista Informacions UPC del mes de febrer. Si voleu estar al dia de les notícies i activitats de la universitat, podeu descarregar-vos el PDF aquí

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
0 comentarisPàgina 1 de 2 [ 1 2 ] >