Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Són notícia

Març 2012


Entrades del mes (Març 2012)
Resultats eleccions COEINF 2012

El COEINF va celebrar les seves eleccions en assemblea extraordinària celebrada el passat divendres 23 de març, on van exercir el seu dret de vot un 17,55% dels col·legiats/des. El resultat de l'escrutini ha estat el següent:

resultat-eleccions1.png

Més informació.

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Article
0 enllaços recomanats
0 comentaris


15è Concurs d'idees ambientals i sostenibles de la UPC

La Universitat Politècnica de Catalunya cerca idees per promoure projectes i accions innovadores que contribueixin als grans canvis que el món necessita d'aquest segle XXI per transformar el model econòmic i social actual i transitar cap a nous models de desenvolupament d'acord als objectius del mil·lenni.

Les idees aportades han de possibilitar un salt qualitatiu en l'assumpció de la responsabilitat social de la tecnològica davant del medi ambient i el desenvolupament humà sostenible i concretament ha d'incidir especialment sobre el nostre àmbit universitari i la nostra interacció amb la societat.

La convocatòria d'enguany demana que els projectes presentats prenguin com a referència la celebració de la Conferència sobre desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (Cimera de la Terra Rio+20) que tindrà lloc del 4 al 6 de juny de 2012.

El concurs té

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Concursos
0 enllaços recomanats
0 comentaris


Vivències del SearchCongress 2012

Els passats 1 i 2 de març, l'edifici World Trade Center de Barcelona va acollir el Search Congress, l'esdeveniment avançat de màrqueting online per a professionals, SEO / PPC, experts i agències.

El Search Congress està dirigit a tot tipus de petites i grans empreses de qualsevol sector i a professionals del màrqueting amb ganes d'explotar les possibilitats del posicionament i del màrqueting en cercadors, i és una oportunitat única d'aproximar-se a tota l'actualitat sobre els cercadors online, així com participar d'una manera activa en una experiència didàctica que, a dia d'avui, suposa part imprescindible de qualsevol empresa.

El congrés pretén, precisament, transmetre les eines perquè els assistents descobreixin i aprenguin a aplicar als seus negocis els coneixements sobre SEO (optimització en cercadors), SEM (màrqueting en cercadors), blocs, xarx

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Article
0 enllaços recomanats
0 comentarisAplicacions Android a la FIB

Us recomanem el video "Equip de reporters" de tv3, on a partir del minut 15 surt el professor Pere Pau Vázquez i alumnes seus de l'assignatura d'IDI de la FIB que han desenvolupat aplicacions per a android.

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: Article
0 enllaços recomanats
0 comentarisPàgina 1 de 3 [ 1 2 ] >