Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Seminaris

Evolució de CIO a CEO: tecnologia i negociVeure entrada
Evolució de CIO a CEO: tecnologia i negoci

gustau_serra_seminari.jpgNo són gaires els casos en què un CIO evoluciona cap a la posició de CEO... Gustau Serra, CEO de MediaCloud i ex-CIO de MediaPro ens donarà a conèixer la seva experiència en aquesta xerrada, i com l'evolució de la tecnologia va permetre reorientar el negoci de MediaPro i optimitzar els seus processos i, finalment, portar al grup a crear una nova unitat de negoci dedicada al sector de les tecnologies de la informació i les comunicacions i a posar al CIO d'aquell moment al capdavant de la nova unitat. Serà interessant conèixer de primera mà l'opinió de Gustau sobre les característiques i requisits d'un CIO ha de tenir per poder fer aquest salt, i que ho va fer possible, en el seu cas.

MEDIAPRO ocupa una posició líder europea en contingut multimèdia i única en integració de continguts, producció i distribució audiovisual, amb un equip humà d'uns 3.500 professionals. Proveïdor de serveis tècnics per la indústria audiovisual, és productor i distribuïdor de continguts audiovisuals, gestor i distribuïdor d'esdeveniments esportius, productor cinematogràfic i de continguts interactius, i presta serveis de postproducció. L'enginyeria tècnica, els serveis de transmissió, la consultoria en màrqueting i comunicació, i la comercialització publicitaria, així com el disseny i la producció de canals temàtics són, també, una part fonamental de les activitats del Grupo MEDIAPRO. L'equip humà i els mitjans tècnics de MEDIAPRO estan al capdavant en innovació a l'àmbit audiovisual i europeu i a més acumulen una àmplia experiència en la comercialització de drets audiovisuals.

Mediacloud és l'empresa que representa la punta de la llança tecnològica del grup MEDIAPRO, orientada a tecnologies de la informació i comunicació, que té una gran experiència en infraestructures de centres de processos de dades, en gestió de xarxes de telecomunicacions i a l'administració de fluxos d'informació i de gran volum de dades ('Big Data'). Dissenya i executa projectes, integra sistemes i ofereix serveis de consultoria, instal·lació i manteniment en tot el món i, per aquest motiu, té seus i oficines a Barcelona, Madrid, Lisboa, París, Miami, Buenos Aires i Dubai.

El seminari es farà dijous 29 d'octubre a les 19h en la Sala d'Actes de la FIB (Campus Nord-Edifici B6). El seminari és gratuït i està obert per a tothom però les places estan limitades i cal registrar-se. Els socis poden portar un acompanyant i tindran preferència en l'assignació de places.

Inscripció socis i acompanyants (requereix fer login)

Inscripció no socisEtiquetes