Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Seminaris

Darwinismo Profesional: adáptate, evoluciona, innova!Veure entrada
Darwinismo Profesional: adáptate, evoluciona, innova!

antonio_valle.jpgEn aquesta xerrada, Antonio Valle, de G2 ( https://es.linkedin.com/in/avallesalas/es ) fa un repàs pels vectors del canvi que estem vivint a nivell estructural en els departaments de TI i ens mostra aspectes que ja estan impactant a la nostra vida professional. Davant aquesta situació, ens rememora el missatge central del Darwinisme: "Només els millor adaptats són aquells que sobreviuen al canvi", i ens planteja tres diferents línies d'actuació: l'adaptació, l'evolució o la innovació, sempre des del punt de vista professional i orientat a les TIC, és clar!

Antonio Valle és editor del bloc GobiernoTIC ( http://www.gobiernotic.es ) i consultor especialitzat en ITSM i IT Governance.

Enginyer tècnic en Informàtica de Gestió per la UPC, és posseïdor tant de certificacions metodològiques com Certified Lean Service Professional per la Service Management Society, ITIL Service Manager per EXIN, Auditor Certificat de Sistemes d'Informació (CISA) per ISACA i COBIT Based IT Governance Foundations per la IT Governance Network, com de certificacions eminentment tècniques en les eines de gestió de la família HP Openview.

Col·laborador habitual de l'itSMF España i del seu capítol català, combina les activitats dins el món de la consultoria i de l'execució de projectes amb col·laboracions freqüents tant en activitats formatives en entorns universitaris com la UPC o la Universitat Pompeu Fabra com en el món editorial, on ha col·laborat en publicacions com IT Governance a pocket guide, Metrics in IT Service Organizations, Gestión de Servicios Una introducción a ITIL, les traduccions al castellà dels llibres Soporte al Servicio i Provisión de Servicios ITIL V2 entre d'altres.

La sessió tindrà lloc el proper dijous 25 de febrer a les 19.00h a la Sala d'Actes de la FIB (Campus Nord UPC-Edifici B6, C/Jordi Girona, 1-3. Barcelona). És gratuït i obert a tothom però les places són limitades i cal registrar-s'hi. Els socis poden portar un acompanyant i tindran preferència en l'assignació de places.

Inscripció Socis

Inscripció No SocisEtiquetes