Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Seminaris

Testing: de l'empresa a la universitat i tornadaVeure entrada
Testing: de l'empresa a la universitat i tornada

El testing és una disciplina relativament recent que en els últims anys s'ha introduït en el món del desenvolupament de software professional. Però què és i en què consisteix? Val la pena? Quan em costarà adoptar-ho? Té sentit ensenyar des del punt de vista del testing?
 
Per respondre a aquesta pregunta i més es parlarà de la tipologia de bugs, dels tests. Què supleixen i quan efectivament aconsegueixen reduir costos? S'enllaçarà amb la teoria de verificació impartida en universitats, els contractes de funcions i tests unitaris, i patrons de disseny. S'explicarà què és el TDD, que són els tests d'acceptació. Tot això s'acompanyarà de demostracions online que es poden reproduïr en qualsevol navegador.
 
rodenas_d.jpg
 
David Ródenas és enginyer en Informàtica per la UPC a la FIB (2003) i Doctor per la URV (2011). Té més de 15 anys d'experiència en el sector i més de 8 en formació. Va començar a programar fa quasi 30 anys pel que li ha donat molta importància a la formació continua. Durant l'etapa professional va començar a dirigir els aspectes tècnics dels projectes, guiant i formant als seus equips, i poc a poc s'ha anat convertint en un referent sobre les bones pràctiques i les eines actuals que ajuden a millorar la productivitat i qualitat.
 
Actualment és Freelance Arquitecte de Front i Back End, Vicedegà de Desenvolupament Professional del Col·legi d'Enginyería Informàtica i membre actiu de múltiples meetups. En l'entorn dels meetups té una dita: "si has après quelcom interessant, surt i explica-ho". A més de la vessant tecnològica està seguint molt de prop com la comunitat de programadors global comença a definir el que és un professional en informàtica.
 
 
El seminari tindrà lloc el proper dijous 1 de desembre a les 19:00, a la Sala d'actes de la FIB (edifici B6 del Campus Nord UPC).
 
És important inscriure's ja que les places són limitades. Com és habitual, els socis teniu prioritat en l'assinació i podeu portar un acompanyant. Us deixem els formularis d'inscripció:
 
INSCRIPCIÓ SOCIS (cal fer login)

 Etiquetes
 2 enllaços recomanats