Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Seminaris

Jenkins automated functional testing with declarative parametrized pipelinesVeure entrada
Jenkins automated functional testing with declarative parametrized pipelines

Qui: Guillem Hernández
On: Sala d'actes de la FIB (Edifici B6, Campus Nord UPC)
Quan: 1 de juny de 2017, 18.15h

Jenkins és la plataforma d'integració continua de codi obert més usada al món del desenvolupament de software. Un dels usos més freqüents és d'automatitzar les proves i l'anàlisi de la qualitat del codi. En aquesta sessió explicarem perquè l'ús de Jenkins dóna gran valor als equips àgils, i com els serveis de la plataforma Cloubees permeten multiplicar la potència de les proves automatitzades executant-les en múltiples navegadors i sistemes operatius en paral·lel.
 

 Guillem Hernandez Sola

 

En Guillem Hernández ha estat treballant en l'enginyeria de software durant 8 anys i la gestió dels equips de desenvolupament de software, específicament amb enginyers de control de qualitat de software. Actualment treballa a ITNove com a consultor de DevOps, CI, CD i gestió del projectes de software. En Guillem és també el coorganitzador del Barcelona Jenkins Meetup i té una passió per a tota l'automatització de processos i de qualitat del software."
 
El seminari tindrà lloc el proper dijous 1 de juny a les 18:15, a la Sala d'actes de la FIB (edifici B6 del Campus Nord UPC).
 
És important inscriure's ja que les places són limitades. Com és habitual, els socis teniu prioritat en l'assinació i podeu portar un acompanyant. Tot seguit teniu els formularis d'inscripció:
 
INSCRIPCIÓ SOCIS (cal fer login)

 Etiquetes