Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Són notícia

Ajuda

Darreres entrades
Comunicat de rebuig de FIB Alumni a l'operació de les forces de seguretat de l'estat contra l'operatiu tecnològic i els webs de l'1-O

L'Associació d'Antics Alumnes de la Facultat d'Informàtica de Barcelona(FIB Alumni) es vol sumar al rebuig a les diferents actuacions que les forces de seguretat de l'Estat estan duent a terme contra diferents departaments i organismes de la Generalitat, així com els registres a empreses i entitats relacionades amb l'operatiu tecnològic i els webs del referèndum.

Veure l'entrada completa...

0 enllaços recomanats
0 comentaris


Visita a l'exposició "Ramon Llull i l'«ars combinatoria»"

El passat dimarts 22 de novembre, vam visitar el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. Concretament, per a una visita guiada a l'exposició La màquina de pensar. Ramon Llull i l'«ars combinatoria» exclusiva per als socis de FIB Alumni. Us portem algunes fotos de la visita i un resum dels aspectes que s'hi van tractar.

Veure l'entrada completa...

1 enllaç recomanat
0 comentaris


La Lídia Montero, professora de la FIB, ha rebut el premi

Lídia Montero Mercadé, investigadora en transport i mobilitat intel·ligent a l'inLab FIB i professora titular a la UPC, ha estat guardonada amb el premi "Mujer y Gestión del Tráfico", que atorga per segon any la Asociación de Ingenieros de Tráfico y Técnicos de Movilidad, per reconèixer el seu treball intens envers el tràfic i la mobilitat.

Per segon any, la Asociación de Ingenieros de Tráfico y Técnicos de Movilidad ha volgut reconèixer el paper meritori que les dones pioneres han dut a terme durant tots aquests anys i que fins a l'any passat havien tingut un reconeixement escàs.

Alt

Veure l'entrada completa...

1 enllaç recomanat
0 comentaris


Descompte 15% en classes de conversa "English and Wine"

Gaudeix d'una copita de vi mentre practiques anglès. FunTalk: "Molt més que aprendre. Molt més que gaudir". Aprofita't d'un descompte del 15% si ets soci de FIB Alumni.

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: formació, fibalumni, barcelona, english, idiomes
1 enllaç recomanat
0 comentaris


Barcelona Blockchain Summer Meetup

El dia 19 de Juliol a les 17 hores, a l'Antiga Fàbrica d'Estrella Damm, se celebrarà aquest esdevediment, amb la presència d'speakers top del món de la tecnologia Blockchain, una tecnologia en creixement, clau per al Bitcoin. Al seu lloc web hi trobareu més informació sobre les activitats programades i els seus ponents, i també us hi podeu apuntar. No us ho perdeu!

Veure l'entrada completa...

Etiquetes: bitcoin, blockchain, barcelona, fibalumni
1 enllaç recomanat
0 comentarissegüent >>    Entrades per etiquetes