Caducitat de sessió
La teva sessió està a punt de caducar. Per mantenir la sessió activa, fes clic al botó Acceptar.

 

Acte acadèmic 23/11/17

Ajuda

Acte acadèmic 23/11/17

ACTE ACADÈMIC 23/11/17. Promoció 2016-2017

Ara que ja ets titulat, et convidem a formar part de FIB Alumni, l'associació d'antics alumnes de la FIB, com a membre de ple dret.

Si formes part d'aquesta promoció podràs gaudir d'una quota especial d'inscripció el primer any de només 20 euros el primer any.

A més, si assisteixes a l'Acte Acadèmic del 23 de novembre de 2017 i et fas soci numerari de FIB Alumni abans, et regalarem dues fotografies impreses de les que realitzarem durant l'Acte per tal que et portis un bon record.

Si no pots assistir, igualment podràs gaudir fins al mateix dia de la quota especial d'inscripció per als titulats de la promoció 2016-2017.

Durant l'Acte Acadèmic, FIB Alumni lliurarà el premi al millor Projecte Final de Carrera, que comporta una dotació econòmica per a l'estudiant que esdevé guardonat. (Més Informació)

Encara no ets soci de FIB Alumni?

BidiAlta2013.png

La quota d'inscripció per als titulats al curs 2016-2017 serà de 20 euros si et dones d'alta abans del dia 23 de Novembre 2017.

Entra a l'apartat "Fes-te'n Soci" i omple el formulari.

També pots fer servir aquest codi BIDI.

 

Ja ets soci junior de FIB Alumni?

No perdis aquesta oportunitat de continuar sent soci/sòcia de FIB Alumni! Fes servir l'opció de "Canvi de tipus de soci"  del nostre formulari per passar de soci júnior a soci numerari i aprofita la promoció especial per als titulats al curs 2016-2017. Hauràs d'omplir les teves dades bancàries abans de l'Acte Acadèmic per gaudir d'aquesta promoció.

Quins són els avantatges que FIB Alumni t'ofereix?

FIB_Alumni_scp.jpg

 • Networking efectiu: és una xarxa que ha demostrat ser una bona eina de contactes amb els professionals titulats sortits de la FIB.

 • Trobades TIC: és un punt de trobada entre persones amb les mateixes inquietuds professionals. Organitzem trobades lúdiques, culturals i professionals. Sense oblidar la Festibity, la gran festa anual de les tecnologies de la informació, on gaudiràs d'un descompte a l'entrada.

 • Borsa de treball: accés a ofertes exclusives adreçades als socis de FIB Alumni.

 • Formació continuada: amb l'objectiu d'afavorir el reciclatge professional i la formació contínua dels nostres socis, tenim acords de col·laboració amb la UPC School (Fundació Politècnica de Catalunya) per gaudir de descomptes i preus especials en els màsters i cursos de postgrau de l'àmbit TIC que ofereix.

 • Seminaris FIB Alumni: gaudeix de la gran i diversa oferta de seminaris que ofereix FIB Alumni setmanalment.

 • Membre Premium d'UPC Alumni: els avantatges de ser membre premium són els següents:

  • Carnet UPC Alumni: avantatges exclusius com a UPC Premium i acreditació per accedir a activitats i serveis.

  • Carreres professionals: suport en la cerca de feina i en la gestió de la carrera professional, eina que en aquests moments pot ser molt útil per trobar feina o per redirigir la nostra carrera professional (Enllaç).

  • Formació: descomptes i avantatges especials d'entitats de formació.

  • Idiomes: cursos i activitats per a l'aprenentatge d'idiomes.

  • Biblioteques: accés al servei de préstec de llibres i a altres serveis de les biblioteques UPC.

  • Activitats socials: activitats culturals, esportives i de salut.

  • Descomptes Plataforma UPC Alumni: servei de descomptes i avantatges en més de 200 productes.
    

Volem comptar amb tu per a què ens ajudis a què FIB Alumni continuï sent un referent a la societat en els temes relacionats amb les tecnologies de la informació.
Etiquetes