Menció FIBer Emprenedor 2023

Esteu aquí

Menció FIBer Emprenedor 2023

Body: 

Dimecres 21 juny celebrem la 20a Festibity, la gran Festa de les Tecnologies de la Informació, que aquest any està dedicada a la felicitat, reflexionarem i ens preguntarem si les TIC donen la felicitat?

L'acte tindrà lloc al Teatre Lliure sota el lema #20 anys! En breu et farem arribar un correu detallat de com inscriure-t'hi.

En el transcurs d’aquesta celebració FIB Alumni atorgarà la menció FiberEmprenedors. Aquest guardó pretén distingir l'èxit dels Fibers emprenedors, així com reconèixer el seu esperit empresarial, fent extensiva la convocatòria a iniciatives liderades per Fibers que han demostrat la capacitat de gestió per a superar els reptes al llarg dels anys i assolir la seva consolidació. 

Els requisits per presentar una candidatura són:

  • presència d’un/a Fiber en l’equip directiu o en l’equip fundador, o accionariat (>=33%) en mans d’un/a Fiber,
  • presentació de mèrits: projectes o iniciatives rellevants que estiguin alineades amb els valors dels Fibers: innovació tecnològica, excel·lència en la gestió de projectes, alta qualitat del software/hardware, creació de llocs de treball en l'àmbit de l'enginyeria informàtica o relacionats amb les TIC, consolidació o internacionalització de l’empresa, 
  • no és imprescindible que sigui soci de FIB Alumni. 

Per presentar-s'hi només s'haurà d'enviar un foli amb la informació anterior i els mèrits pels quals se'l considera mereixedor de la menció "FiberEmprenedors 2023" a l’adreça cercle@fibalumni.netLes candidatures es podran presentar del 15 de maig fins al 31 de maig a les 12 h.

La menció s'atorgarà per votació dels socis membres de FIB Alumni a través del web. Tot soci o sòcia podrà votar. Trobareu el reglament i calendari de la Menció al web de la Festibity.

 

PRESENTAR CANDIDATURA