Votacions FIBER EMPRENEDOR 2019

Esteu aquí

Votacions FIBER EMPRENEDOR 2019

Body: 

S'acosta la Festibity 2019, enguany dedicada a la #RoboTIC. Com cada any, FIB Alumni lliurarà durant l'acte el premi FIBER EMPRENEDOR, que té per objectiu premiar una iniciativa empresarial liderada per exalumnes de la FIB.

S'acosta la Festibity 2019, enguany dedicada a la #RoboTIC. Com cada any, FIB Alumni lliurarà durant l'acte el premi FIBER EMPRENEDOR, que té per objectiu premiar una iniciativa empresarial liderada per exalumnes de la FIB. Aquesta Menció pretén distingir l’èxit dels Fibers emprenedors, així com reconèixer el seu esperit empresarial, el seu sentit de la innovació i la millora de la gestió com a factor clau per afrontar els reptes que imposa un entorn econòmic en constant evolució.

El guanyador d'aquesta edició, com és habitual, el decidiran els socis de FIB Alumni per votació directa, mitjançant el formulari al final d'aquesta pàgina.

Els candidats a FIBER EMPRENEDOR d'enguany són:

 

Fins al dia 21 de maig les votacions estaran obertes (per votar s'ha de fer login). Es pot rectificar el vot tants cops com es vulgui, però només es tindrà en compte el darrer vot efectuat.

VOTACIONS TANCADES

En la Festibity coneixerem el guanyador