Tecnologia, propòsit i felicitat a la 20a Festibity

Esteu aquí

Tecnologia, propòsit i felicitat a la 20a Festibity

Body: 

Arribem al 20 aniversari de la Festibity, la festa de les TIC, el proper 21 de juny al Teatre Lliure de Montjuïc.

La Festibity va néixer l’any 2002, coincidint amb el 25 aniversari de la FIB, com una oportunitat de trobada dels professionals TIC. Un gran esdeveniment de networking que reuneix les principals institucions, empreses i personalitats del sector amb una extensa representació dels CIO, fibers, experts i directius. Després de vint anys, la Festibity s’ha consolidat com la trobada del sector a Catalunya, i amb més de 500 assistents presencials. Una fita important per tot el sector impulsada per la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) i FIB Alumni.

La tecnologia sempre ha estat la protagonista de la Festibity, però sempre amb una mirada humanista. És per això que en aquesta edició parlarem de tecnologia amb propòsit i de felicitat. I en un temps de virtualitat i distància social, parlarem de la importància de les relacions humanes i de connexions. Un esdeveniment de proximitat i un espai on compartir, el proper dimecres 21 de juny al Teatre Lliure de Montjuïc.

Com fem ús de la tecnologia pot afectar significativament a la nostra felicitat i aquest serà el tema central de la 20a Festibity. Millorar la vida de totes les persones és una tendència que combina el desenvolupament humà amb el tecnològic, i algunes empreses ja ho estan duent a terme per posar a l'abast de tot el món l'ús de la tecnologia i disminuir la bretxa digital. En aquest sentit, l’Institut Guttmann, referent en innovació i recerca, possibilita l'impuls del coneixement i les experiències que afavoreixen la salut i la qualitat de vida de les persones.

Comptarem amb Montserrat Bernabeu, especialista en Medicina Física i de Rehabilitació, que desenvolupa la seva tasca professional a l'Institut Guttmann des del 1993. Ha estat la presidenta de la societat espanyola de Neurorrehabilitación (SENR) des de 2005, membre de la junta Directiva de la international society of physical and rehabilitation medicine (ISPRM), i actualment, a més, codirectora de l’Institut Guttmann.

La connexió entre tecnologia i talent serà a càrrec de Lluís Soldevila, autor i conferenciant internacional, expert en motivació, lideratge digital i equips d'alt rendiment. És CEO d'Acktitude i professor a ESADE Business School. A la secció de Fibers en femení, Mireia Ollé, actual presidenta de FIB Alumni, Pilar Conesa, CEO d’Anteverti i fundadora de FIB Alumni, i Karina Gibert, degana del COEINF, compartiran i posaran en comú temes d’actualitat TIC.

Durant la Festibity també es donaran a conèixer els guanyadors de les diverses mencions i s’entregaran els premis respectius: Menció FIB, Menció Honorífica, Menció FiberEmprenedors i Menció Iniciativa TIC.

Gaudirem amb l’Ignasi Terraza, un dels pianistes de jazz més destacats de l’Estat espanyol i amb una gran projecció internacional, i riurem amb el Queco Novell, periodista i humorista. L’entreteniment el tindrem assegurat de la mà de les Scarlets & The femme Soul band, una banda formada per vuit músiques excepcionals. Una innovadora proposta artística que es caracteritza per tenir una posada en escena visual i sonora impactant.

La Festibity començarà a les 18.30h i podeu consultar el programa complet al web de Festibity.

La Festibity és un esdeveniment promogut per FIB Alumni, l’associació d’antics alumnes i la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB), que pertany a la Universitat Politècnica de Catalunya BarcelonaTech (UPC). La 20ª edició tindrà lloc gràcies als seus partners: Accenture, Ackent, IBM, Inetum, NTT Data, IPM, Salesforce, T-Systems (partners Premium). Aktios, Capgemini, Carver, DesideDatum, DXC Technology, Econocom, Hewlett Packard Enterprise, IThinkUPC, Minsait an Indra Company, NetApp, Seidor i Sopra Steria (partners Corporate). També comptem amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i del departament de la Presidència, secretaria de Telecomunicacions i Transformació Digital. L’espai escollit per aquesta edició és el Teatre Lliure de Montjuïc. Fundat cooperativament el 1976 per un col·lectiu d’artistes impulsat per Fabià Puigserver, el Teatre Lliure de Barcelona és un dels centres de creació i exhibició escènica més importants de l’Estat espanyol.

Compra d'entrades

Web de la Festibity