Notícies

Esteu aquí

Festibity
Dimecres 30 de març a les 18 h tindrà lloc l'ADNTIC, desxifrant el món de les criptomonedes, a l'auditori Vèrtex de la UPC i en línia.
FIB Alumni
Davant la situació sense sentit d’un nou conflicte militar a Ucraïna (Europa), i també a altres parts del món més llunyanes, us volem compartir el següent manifest, i una sèrie de mesures importants de ciberseguretat.
FIB Alumni
El banc Santander i el British Council ofereixen 5000 beques de cursos d'anglès en línia.
FIB Alumni
D'acord amb els estatuts de FIB Alumni, l'Associació d'Antics Alumnes de la Facultat d'Informàtica de Barcelona, celebrarem l'Assemblea General ordinària el 10 de febrer de 2022 a les 18.30 h en primera convocatòria i a les 19.00 h en segona.
Festibity
L'objectiu de l'empresa és facilitar la transformació digital de les organitzacions a través d'eines que facilitin el modelatge i l'automatització de processos de negoci, mitjançant assistents basats en Intel·ligència Artificial i Processament del Llenguatge Natural que permetin a qualsevol usuari definir els passos necessaris per realitzar un procés dins de la seva organització.
Festibity
Energy Aware Solutions S.L.va ser fundada al setembre 2020. És una spin-off BSC-UPC on una de les fundadores és Julita Corbalan Gonzalez, professora del Departament d'Arquitectura de Computadors (DAC) i de la FIB durant molts anys.
Festibity
És una empresa amb la visió de millorar la salut mental de milions de persones en l'àmbit del treball.
Festibity
Amalfi neix amb la missió d'ajudar a fer els sistemes de salut més eficients, sostenibles i equitatius. Vol canviar, usant les dades que els sistemes ja tenen, la manera com es gestionen els recursos sanitaris, que sempre són insuficients, millorant al mateix temps l'atenció que reben els pacients.
Festibity
S'acosta la Festibity 2021, enguany dedicada a la #nextREALITY. 

Pàgines