Notícies

Esteu aquí

FIB Alumni
Menys d'un mes per a que arribi la Festibity 2024, enguany dedicada dedicada al talent, iTalent jobs.
Festibity
Marc Vila Gomez, fundador de l'empresa TDTChannels, plataforma de streaming legal i gratuïta que democratitza l'accés a la televisió i la ràdio.
Festibity
Albert Clarà Milian, membre fundador i de l'equip directiu de l'empresa Technology 2 Client, empresa de serveis IT que presta serveis a tota Europa des de Barcelona i Màlaga.
Festibity
Dimecres 12 de juny de 2024 celebrem la 21 Festibity, la gran Festa de les Tecnologies de la Informació, que aquest any està dedicada al talent, iTalent jobs. L'acte tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona.
Club Festibity
El passat 18 d’abril vàrem celebrar la quarta edició de l’ADNTIC, dedicada al talent digital dels CIOs i dels seus equips. Un debat networking en el context del cicle d’activitats del Club Festibity 23-24, i amb la col·laboració de CIOs.cat.
FIB Alumni
D'acord amb els estatuts de FIB Alumni, l'Associació d'Antics Alumnes de la Facultat d'Informàtica de Barcelona, celebrarem l'Assemblea General ordinària el 7 de març de 2024 a les 18.00 h en primera convocatòria i a les 18.30 h en segona, en modalitat mixta.
Festibity
Arribem al 20 aniversari de la Festibity, la festa de les TIC, el proper 21 de juny al Teatre Lliure de Montjuïc.
Festibity
S'acosta la Festibity 2023, felicitat.
Festibity
El món és cada cop més ple de dades, però és les relacions entre aquestes dades on rau gran part del coneixement. Nosaltres ens hem especialitzat en la tecnologia de grafs. Aconseguim portar a la realitat solucions on la tecnologia dels grafs és el valor diferencial que genera un avantatja competitiu enfront del mercat.

Pàgines