Notícies

Esteu aquí

FIB Alumni
D'acord amb els estatuts de FIB Alumni, l'Associació d'Antics Alumnes de la Facultat d'Informàtica de Barcelona, celebrarem l'Assemblea General ordinària el 7 de març de 2024 a les 18.00 h en primera convocatòria i a les 18.30 h en segona, en modalitat mixta.
Festibity
Arribem al 20 aniversari de la Festibity, la festa de les TIC, el proper 21 de juny al Teatre Lliure de Montjuïc.
Festibity
S'acosta la Festibity 2023, felicitat.
Festibity
El món és cada cop més ple de dades, però és les relacions entre aquestes dades on rau gran part del coneixement. Nosaltres ens hem especialitzat en la tecnologia de grafs. Aconseguim portar a la realitat solucions on la tecnologia dels grafs és el valor diferencial que genera un avantatja competitiu enfront del mercat.
Festibity
Creada el 2016 per Jordi Romero, Pau Ramón (Enginyer Informàtic UAB) i Bernat Farrero (FIBer), Factorial és un programari barceloní que automatitza la gestió de RRHH en petites, mitjanes i grans empreses. 
Festibity
Dimecres 21 juny celebrem la 20a Festibity, la gran Festa de les Tecnologies de la Informació, que aquest any està dedicada a la felicitat, reflexionarem i ens preguntarem si les TIC donen la felicitat?
Festibity
El Club Festibity i CIOS.cat impulsen el 3r ADNTIC per tractar les tendències del mercat del núvol. L’acte s’ha celebrat aquest 10 de maig a les 18.30 h a l’EEBE pels partners del Club Festibity 22-23 i membres de CIOS.cat.
FIB Alumni
El dijous 23 de febrer de 2023 van tenir lloc les eleccions a Junta Directiva de FIB Alumni durant la seva Assemblea General de socis 
FIB Alumni
D'acord amb els estatuts de FIB Alumni, l'Associació d'Antics Alumnes de la Facultat d'Informàtica de Barcelona, celebrarem l'Assemblea General ordinària el 23 de febrer de 2022 a les 18.00 h en primera convocatòria i a les 18.30 h en segona.

Pàgines