ACTIVITAT ANUL·LADA - Accelerar la innovació en grans corporacions (cas Bayer)

Esteu aquí

24

Octubre

ACTIVITAT ANUL·LADA - Accelerar la innovació en grans corporacions (cas Bayer)

Aquesta activitat queda anul·lada i la posposem fins a una propera data.

El seminari tindrà lloc el proper dijous 24 d'octubre a les 19.00 h, a la Sala d'Actes Manuel Martí Recober de la Facultat d'Informàtica de Barcelona (edifici B6 del Campus Nord UPC, planta baixa).

Les grans empreses veuen que els canvis en tecnologies i en els consumidors són cada vegada més ràpids i profunds i que els seus models tradicionals de negoci i la seva manera d’operar es veu amenaçada.

A més veuen com les startups innoven molt més ràpid que elles, i empreses que fa pocs mesos ni tenien identificades ataquen de forma rellevant les parts més rentables del seu negoci.

En aquesta sessió veurem 2 estratègies per accelerar la innovació:

  • Col·laborar amb startups (no només Corporate Venturing)
  • Fomentar la innovació dels empleats (Intrapreneurship)

 Coneixerem com Bayer aplica aquestes dues estratègies al món i a Espanya.

 

Els ponents

Anabel León és Enginyera de Telecomunicacions i té un màster en Gestió de les Tecnologies de la Informació. IT Business Partner i Digital Innovation Manager a Bayer, amb més de 19 anys d’experiència en el sector de les tecnologies de la informació. A l’actualitat, compatibilitza les seves responsabilitats en el negoci amb l’acceleració de la transformació digital de la companyia i el canvi de Mindset.
 
Oriol Bes és Program Director i Mentor en Academy for corporate Entrepreneurship, Innovation Manager en Transforma Partnering i Director de Founder Institute Barcelona. Ha mentoritzat emprenedors i intra-emprenedores en múltiples països i ha liderat projectes de col·laboració amb startups en grans empreses multinacionals i locals.

Inscripcions 

Les places són limitades i cal registrar-s’hi. Els socis poden portar un acompanyant i tindran preferència en l'assignació de places.

SOCIS (fa falta fer login)

NO SOCIS