Blockchain i economia col·laborativa

Esteu aquí

19

Abril

Blockchain i economia col·laborativa

Blockchain i economia col·laborativa. Dues paraules que es defineixen, una parlant del Bitcoin, i l’altra fent referència a empreses i models de negoci.

Però què és exactament l’economia col·laborativa? I el Blockchain? Tenen relació l’un amb l’altre?

Proposem una sessió de conceptes, per aprendre a mirar i llegir la societat en xarxa i connectada; una societat i economia davant d’un canvi històric i en transformació; l’anomenada transformació digital.

 

La ponent: Gemma Domènech Costafreda

Ocupació actual: Assessora en Regulació i Polítiques Públiques de les TIC. Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació. Generalitat de Catalunya. Actualment assessorant al Secretari d’Empresa i Competitivitat en l’àmbit de l’economia col·laborativa. Col·laboradora externa del Màster IT+IP de la Facultat de Dret d’ESADE, impartint sessions sobre Mercat i Regulació de les comunicacions electròniques.
Anteriors ocupacions: Directora General Serveis de Comunicació Audiovisual del Departament de Cultura i Comunicació de la Generalitat de Catalunya. Serveis jurídics i relacions internacionals al Consell de l’Audiovisual de Catalunya. Tècnic especialitzat en matèria de mercat interior europeu i dret de la competència, al Patronat Català Pro Europa.
Formació: Llicenciada en Dret per la UB. Master en Dret de la Unió Europea per la Universitat de Sciences Sociales de Toulouse.

 

INSCRIPCIONS (Places limitades: 25)

Inscripció SOCIS (cal fer login)

Inscripció NO SOCIS

IMPORTANT:

Dia: Dijous 19 abril 2018; Hora: 19:00; Lloc: Sala d'actes Manuel Martí Recober (antiga Sala d'actes FIB); Durada: 1h; Places limitades.