FESTIBITY: MobiliTI

Esteu aquí

19

Juny

FESTIBITY: MobiliTI

La Festibity i la mobilitat smart: MobiliTI

La protagonista de la 16a Festibity és la mobilitat i  se celebrarà el dimarts 19 de juny al Teatre Nacional de Catalunya amb el lema MobiliTI!

L’interès, curiositat, dubtes i passions que aixeca aquesta temàtica són indubtables i és que moure’s, en aquesta societat, és quasi com respirar. Invertim diners, temps i humor en desplaçar-nos, qualsevol petit canvi en aquest àmbit implica grans efectes a les nostres vides. Imaginem doncs, tota una revolució com la que estem començant a viure: conducció automàtica, car sharing, vehicles elèctrics o híbrids cada cop més presents, cotxes i ciutats smart!

La Festibity i la FIB

La Festibity l'organitzen la Facultat d'Informàtica de Barcelona (FIB) i la seva associació d'antics alumnes, FIB Alumni. És un esdeveniment de networking i de reflexió on cada any es tracten temes rellevants del món TIC amb una perspectiva particular i única, la festa de les tecnologies de la informació es reinventa en cada edició. La Festibity aplega una mitja de 500 persones entre CIOS, fibers, experts i directius de les principals empreses TIC.

FIB Alumni és una associació sense ànim de lucre i per tant, tots els beneficis de la Festibity tornen directament als fibers fins i tot als alumnes de la FIB. S’organitzen activitats com seminaris, trobades TIC i formació. A més manté una xarxa de networking i una borsa de treball a disposició dels seus socis, sempre a prop dels joves llicenciats o graduats, els acompanya al món laboral.

L’associació manté estrets vincles també amb la FIB fent donacions a altres associacions i activitats dels estudiants, com ara la revista Oasi de l’associació homònima o a l’Associació Cultural FestaFIB que organitza la festa de primavera i és un dels moviments universitaris que implica a més estudiants i associacions. Un bon exemple de la implicació de FIBAlumni a la Facultat d’Informàtica és el laboratori docent de l’edifici B5 a la planta baixa, donació de l’associació a la facultat.

Més informació