Neurociència, estratègia i tecnologia com a palanques de la transformació digital

Esteu aquí

21

Març

Neurociència, estratègia i tecnologia com a palanques de la transformació digital

Aquest seminari tindrà lloc dijous 21 de març de 2019 a les 19.00 h, a la Sala d'actes de la FIB.

Resum

Les contínues i noves oportunitats que ofereix la tecnologia, en els seus múltiples àmbits, estan transformant empreses i sectors. Aquesta transformació exigeix una reflexió estratègica que posi a les persones "al centre". Les empreses "pregunten" als seus consumidors, als seus clients, als seus empleats, etc., i actuen seguint les seves indicacions, però l'èxit d'aquestes actuacions és limitat. Kernel Business Consulting lidera una nova pràctica que, mitjançant la conjunció de neurociència aplicada i intel·ligència artificial, ajuden a cobrir aquest "gap" i que les empreses ofereixin als seus diferents públics la proposta de valor i l'experiència que "realment volen", de manera coherent amb la seva estratègia i les seves capacitats i recursos... Jorge Fernández i Hind Mourhfir, CEO i partner de Kernel, respectivament, ens mostraran aquesta nova disciplina amb exemples pràctics.
 
Ponents
  • Jorge Fernández, Llicenciat en Ciències Físiques i PDD per IESE-Universitat de Navarra. Després de més de deu anys d'experiència en primeres firmes de consultoria i una dècada com a alt directiu, va fundar Kernel en 2007, empresa de la qual és CEO i Chief Cognitive Officer. És professor universitari i ha publicat 3 llibres i més de 30 articles científics i de divulgació. Expert en aplicar el coneixement diferencial que aporta la neurociència per crear noves propostes de valor i nous models de negoci. Ha assessorat a empreses de múltiples sectors com: BANCO SANTANDER, BANC SABADELL, ALMIRALL, ABBVIE, WERFENLIFE, SIEMENS, PUIG, RICOH, etc.
  • Hind Mourhfir,partner de Kernel Business Consulting, és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i Màster en Màrqueting, i es va incorporar a Kernel el 2008 procedent de la consultoria de negoci d'Ernst & Young. Amb anterioritat ha exercit càrrecs directius en diferents sectors (Directora d'Expansió, Export Manager, Product Manager). Té dilatada i contrastada experiència en projectes de neurociència aplicada en estratègia i innovació.

 

Inscripcions

Inscripció SOCIS (cal fer login)

Inscripció NO SOCIS