Taller de DESIGN THINKING: Un cas pràctic

Esteu aquí

04

Abril

Taller de DESIGN THINKING: Un cas pràctic

Et proposem utilitzar la tècnica del design thinking (en forma de petit taller d'aprenentatge) per fer una exploració conjunta de possibles nous serveis de FIB Alumni. Ens posarem a la pell de les persones associades i anirem a buscar l’essència del valor que podem oferir. I a partir d’aquí, co-crearem noves idees i propostes per fer un salt endavant. Necessitem idees, energia i passió.

De què serveix una associació d’antics alumnes? Competim amb altres serveis que ja dóna la universitat? No serà que, com a entitat pionera, hem de tornar a innovar i reinventar-nos? Aquestes i altres preguntes fan pensar que ha arribat l’hora de crear col·laborativament. Comptem amb tu?

Dia: Dimecres 4 abril 2018

Lloc: Sala juntes FIB

Hora: 18:30

Durada: 1h30

Places limitades: 25

 

Facilitació:

Didac Ferrer, Gabinet d’innovació i comunitat, UPC

M'encanta treballar en projectes transversals, creant connexions improbables i buscant la innovació. Com a gestor públic, crec que per responsabilitat i servei ens cal fer un gir de 180º a la manera de treballar. I en el cas de la universitat, si no li donem una volta, deixarem de merèixer-nos un lloc especial que la societat encara ens reconeix.

Isabel Darnell, Servei suport TIC i innovació, UPC.

Entre tots tenim més força... i més imaginació, més talent i més creativitat, més capacitat i més recursos, i més.... (afegeix aquí la teva aportació). Ser una part d’un conjunt divers de treball col·laboratiu em fa feliç i m’omple de noves energies i coneixements que em fan seguir venint motivada a la feina. Perquè fer sempre el mateix avorreix cal buscar la innovació a la feina i a les relacions per trobar nous camins per explorar!

 

INSCRIPCIONS (Places limitades: 25)

Inscripció SOCIS (cal fer login)

Inscripció NO SOCIS

IMPORTANT:

Dia: Dijous 5 abril 2018; Lloc: Sala juntes FIB; Durada: 1h30min; Places limitades: 25