Pilar Conesa premiada d'honor a la 23a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Esteu aquí

Pilar Conesa premiada d'honor a la 23a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica

Body: 

Pilar Conesa, fundadora i CEO de l’empresa Anteverti, ha estat guardonada aquest dijous a la nit amb el premi d’honor de la 23a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica. Es tracta de la primera dona en rebre la màxima distinció de l’entitat com a pionera en l’impuls de les anomenades ‘smart cities’.

Pilar Conesa, fundadora i CEO de l’empresa Anteverti, ha estat guardonada aquest dijous a la nit amb el premi d’honor de la 23a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica. Es tracta de la primera dona en rebre la màxima distinció de l’entitat com a pionera en l’impuls de les anomenades ‘smart cities’. La cita ha estat el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo, Alan Turing i del Premi d’Honor de La Nit, atorgats conjuntament per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), en una cerimònia que ha tingut al Molt Honorable President del Parlament, Roger Torrent, com a convidat d’honor.

Premi d’Honor a Pilar Conesa, alumni de la FIB

En l’edició d’enguany, un jurat format per professionals i autoritats ha decidit atorgar la màxima distinció d’aquests guardons, el Premi d’Honor, a Pilar Conesa, titulada per la UPC, primera presidenta de FIBAlumni i fundadora i CEO d’Anteverti, empresa que assessora a equips directius i a organitzacions per adaptar-se a nous entorns, innovant i fent ús de les noves tecnologies. Conesa és la primera dona en rebre aquest guardó en les 23 edicions de la Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica.

Llicenciada en Informàtica per la UPC, és considerada una pionera en l’impuls de les smart cities, àmbit en que ha liderat projectes d’èxit a Barcelona, Mèxic, Santiago de Xile, Argentina o el Marroc, entre d’altres. De fet, la seva contribució com a curator de l’Smart City Expo World Congress és bàsica per explicar la rellevància d’aquesta fira de referència internacional.

És assessora externa en estratègia i smart cities de l’inLab de la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB) de la UPC i també és membre del Consell d’UPC Alumni.