ADNTIC + CIOS.cat: El mercat Cloud

Esteu aquí

ADNTIC + CIOS.cat: El mercat Cloud

Body: 

El Club Festibity i CIOS.cat impulsen el 3r ADNTIC per tractar les tendències del mercat del núvol. L’acte s’ha celebrat aquest 10 de maig a les 18.30 h a l’EEBE pels partners del Club Festibity 22-23 i membres de CIOS.cat.

El cloud és una de les tecnologies que més s’està aplicant en l’entorn empresarial, i suposa una nova forma de consumir serveis. El cloud millora l’eficiència i la productivitat a l’empresa, agilitza els processos i modernitza l’àrea TI, però encara hi ha dificultats per desplegar tot el seu potencial. És en aquest marc on ha tingut lloc aquest 10 de maig el 3r ADNTIC, un acte per tractar les tendències del mercat cloud de la mà de professionals experts, organitzat pel Club Festibity.

ADNTIC, iniciat per Mireia Ollé, presidenta FIB Alumni, Climent Molins, vicerector de la UPC, i Luis Miguel Martin, president de CIOS.cat, ha tingut lloc a la sala d’Actes de l’Escola d’Enginyeria Barcelona Est (EEBE) de la Universitat Politècnica de Catalunya, on més d’una seixantena de persones han assistit presencialment, on entre d’altres agraïm la presència del gerent de l’IMI, Paco Rodríguez, i del secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital, Sergi Marcén.

La iniciativa d’aquesta 3a edició en col·laboració amb CIOs.cat ha estat doble: d’una banda, una taula rodona debat amb els CIO experts coneixedors del mercat per analitzar les fases de creixement i com cada vegada són més les empreses que s’animen a fer el salt al núvol, incorporant innovacions i nous processos, i d’altra, una jornada networking per debatre les inquietuds posteriors entre partners del club i els CIO convidats.

El punt fort de l’acte ha estat el debat moderat per Cristina Caamiña i que ha comptat amb la participació dels CIO experts d’empreses de l’ecosistema empresarial i universitari:

L’acte ha acabat amb la presentació de la 20a edició de la Festibity de la mà del degà de la Facultat d’Informàtica de Barcelona, Josep Fernandez Ruzafa, i finalment, el tancament institucional del Secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital de la Generalitat de Catalunya, Sergi Marcén.

ADNTIC, ha estat organitzat gràcies als seus patrocinadors.

Patrocinadors PREMIUM: Accenture, Ackcent, IBM, Inetum, IPM, NNT Data, Salesforce i T-Systems.

Patrocinadors CORPORATE: Capgemini, Carver, DXC, Econocom, IThinkUPC, Mediacloud, Minsait by Indra, NAE, NetApp, Seidor, Seidor Opentrends i Telefónica.

Amb la col·laboració del Departament d’Empresa i Treball, secretaria de Polítiques Digitals i l’Ajuntament de Barcelona.

Fotos de l'acte