Convocatòria Premis Dona TIC 2018

Esteu aquí

Convocatòria Premis Dona TIC 2018

Body: 

La Generalitat de Catalunya ha obert la convocatòria per als Premis DonaTIC 2018. La inscripció està oberta a dones del sector TIC, i tancarà el 15 de novembre.

Aquesta convocatòria és una iniciativa conjunta de Tertúlia Digital i l’estratègia smartCAT de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració de l’Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, i té com a objectiu principal reconèixer el paper fonamental de les dones en l’àmbit de les TIC.

Així doncs, fins al 15 de novembre es pot presentar la candidatura de qualsevol dona en una de les set categories següents:

  • Emprenedora: fundadora o cofundadora d’una empresa en actiu del sector de les TIC.
  • Professional: treballar per a una empresa, organització o ser “freelance” en l’àmbit de les TIC i estar en possessió d’una titulació universitària TIC.
  • Acadèmica/Investigadora: dedicar-se a la formació i/o recerca en l’àmbit de les TIC i estar en possessió d’una titulació universitària TIC.
  • Divulgadora: treballar en l’àmbit de la comunicació vinculada a les TIC.
  • Revelació: haver tingut un paper rellevant i destacable en l’àmbit de les TIC, tot i tenir una trajectòria curta.
  • Estudiant TIC: es divideix en Universitària i FP, i les candidates han de ser estudiants de qualsevol titulació universitària o cicle formatiu de FP de l’àmbit TIC i han d’haver desenvolupat un projecte i/o iniciativa destacable en aquest àmbit.
  • Iniciatives referents: es divideix en dues subcategories, Empresarial i Entitat, centre formatiu/institució, i hi pot optar qualsevol empresa, entitat i/o centre formatiu/institució que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que posi en valor el paper de la dona al sector TIC.

Un cop finalitzat el termini de presentació de candidatures, un jurat format paritàriament per dotze representants d’empreses i institucions triarà les guanyadores, una resolució que es farà pública el proper 20 de desembre durant la tradicional Trobada de Cap d’Any de les TIC catalanes, el 12×12 Congress.

Als següents enllaços podràs inscriure’t o bé consultar les bases dels Premis Dona TIC.