Factorial: Candidat a FIBerEmprenedors 2023

Esteu aquí

Factorial: Candidat a FIBerEmprenedors 2023

Body: 

Creada el 2016 per Jordi Romero, Pau Ramón (Enginyer Informàtic UAB) i Bernat Farrero (FIBer), Factorial és un programari barceloní que automatitza la gestió de RRHH en petites, mitjanes i grans empreses. 

L'startup ha aconseguit fer-se un lloc als departaments de recursos humans d'empreses a més de 65 països i compta amb una cartera de més de 7000 empreses clients, només set anys després de la seva fundació.

Després de tancar una ronda d'inversió de 100 milions de dòlars, la tercera a la seva història, Factorial està en ple procés d'expansió a Amèrica. L'empresa se centrarà en nous mercats internacionals com el Brasil i els Estats Units, després d'haver-se consolidat a Mèxic. A Europa, la marca opera a Espanya, França, Portugal, Itàlia, Regne Unit i Alemanya.

Factorial està considerada l'empresa del sector dels recursos humans que creix més ràpid del sector. Ha assolit un 300% de creixement anual des del 2019. Actualment compta amb més de 950 treballadors.

L'aplicació permet administrar la plantilla de treballadors, compaginant calendaris i facilitant el control d'horaris i la gestió de nòmines, entre d'altres. Totes aquestes tasques se centralitzen en una única plataforma al núvol que permet la gestió de RRHH sigui més eficient. Actualment, la plantilla de Factorial supera els 300 empleats, encara que duplicarà aquesta xifra els propers mesos amb perfils especialitzats del món del disseny, programació, atenció al client i màrqueting.

Web de Factorial