Marga Bonmatí, una alumni FIB al capdavant de l'AOC

Esteu aquí

Marga Bonmatí, una alumni FIB al capdavant de l'AOC

Body: 

Serà la primera dona en dirigir el consorci amb la voluntat de seguir avançant el procés de transformació digital de les administracions catalanes.

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha donat  la benvinguda a la nova directora del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC), Marga Bonmatí, que s’incorpora al capdavant d’aquesta entitat per tal de potenciar l’impuls i la innovació de la transformació digital de les administracions catalanes.

Llicenciada en Informàtica per la Facultat d’Informàtica de Barcelona (Universitat Politècnica de Catalunya), Bonmatí ha estat Directora de l’Àrea TIC de la UPC els darrers 3 anys on ha liderat la implantació de projectes estratègics com els expedients de contractació d’acord a la nova llei de contractes, la signatura electrònica a la comunitat UPC i l’adequació a la nova llei de procediment administratiu.

Bonmatí és socia FIB Alumni i ha estat membre de la junta directiva amb l'Albert Pallejà com a president durant el 2011 i 2014.