Menció FIBER emprenedor 2024

Esteu aquí

Menció FIBER emprenedor 2024

Body: 

Dimecres 12 de juny de 2024 celebrem la 21 Festibity, la gran Festa de les Tecnologies de la Informació, que aquest any està dedicada al talent, iTalent jobs. L'acte tindrà lloc al Museu Marítim de Barcelona.

En el transcurs d’aquesta celebració FIB Alumni atorgarà la menció FiberEmprenedors. Aquest guardó pretén distingir l'èxit dels Fibers emprenedors, així com reconèixer el seu esperit empresarial, fent extensiva la convocatòria a iniciatives liderades per Fibers que han demostrat la capacitat de gestió per a superar els reptes al llarg dels anys i assolir la seva consolidació. 

Els requisits per presentar una candidatura són:

  • presència d’un/a Fiber en l’equip directiu o en l’equip fundador, o accionariat (>=33%) en mans d’un/a Fiber,
  • presentació de mèrits: projectes o iniciatives rellevants que estiguin alineades amb els valors dels Fibers: innovació tecnològica, excel·lència en la gestió de projectes, alta qualitat del software/hardware, creació de llocs de treball en l'àmbit de l'enginyeria informàtica o relacionats amb les TIC, consolidació o internacionalització de l’empresa, 
  • no és imprescindible que sigui soci de FIB Alumni. 

Per presentar-s'hi només s'haurà d'enviar un foli amb la informació anterior i els mèrits pels quals se'l considera mereixedor de la menció "FiberEmprenedors 2024" a l’adreça cercle@fibalumni.netLes candidatures es podran presentar del 30 d'abril fins al 21 de maig de 2024 a les 12 h.

La menció s'atorgarà per votació dels socis membres de FIB Alumni a través del web. Tot soci o sòcia podrà votar. Trobareu el reglament i calendari de la Menció al web de la Festibity.

 

PRESENTAR CANDIDATURA