Open Talent: "Nous Escenaris per al Govern Obert: Big Data i Innovació al servei de Ciutats i Persones"

Esteu aquí

Open Talent: "Nous Escenaris per al Govern Obert: Big Data i Innovació al servei de Ciutats i Persones"

Body: 

El proper dijous 4 d'octubre, a les 19h, al Movistar Centre. Serà un diàleg obert entre administració pública i empresa privada.

Les ciutats i l'activitat dels seus habitants generen milions de dades d'orígens molt diferents. Georeferenciar aquest volum altíssim de dades en mapes ajuda a validar i contrastar la informació i gestionar-la amb més facilitat per a la presa de decisions. En aquesta sessió, s'abordaran quins són els eixos de futur en govern obert i gestió transparent de dades per millorar les ciutats del futur i la qualitat de vida dels seus habitants. Es tractaran aspectes com els sistemes intel·ligents d'anàlisi i distribució de dades, així com quins són els reptes i les solucions tecnològiques que permeten i permetran seguir innovant.

Serà un diàleg obert entre administració pública i empresa privada, en el qual participaran Marius Boada, Chief Data Officer de l'Ajuntament de Barcelona, ​​i Javier Araujo, director de Desenvolupament de Negoci en Smart Cities a T-Systems Iberia.

En aquesta sessió, se celebrarà també el 20 aniversari del màster en Sistemes d'Informació Geogràfica de la UPC School.

Informació completa i inscripcions.