Process Talks: Candidat a FiberEmprenedor

Esteu aquí

Process Talks: Candidat a FiberEmprenedor

Body: 

L'objectiu de l'empresa és facilitar la transformació digital de les organitzacions a través d'eines que facilitin el modelatge i l'automatització de processos de negoci, mitjançant assistents basats en Intel·ligència Artificial i Processament del Llenguatge Natural que permetin a qualsevol usuari definir els passos necessaris per realitzar un procés dins de la seva organització.

Process Talks S.L és una spin-off del grup de recerca PADS-UPC creada el desembre del 2020.

En els seus 18 mesos de vida, l’equip de Process Talks ha desenvolupat un prototip de modelador discursiu, que permet a un usuari especificar en llenguatge natural (escrit o parlat) de quines tasques consta un procés i quines són les restriccions d’ordre entre elles (es pot veure el prototip en diversos vídeos del nostre canal youtube). El sistema troba automàticament el model que millor satisfà la descripció de l’usuari en proporciona un diagrama BPMN complet.

En els darrers mesos, el desenvolupament s’ha ampliat en la direcció de l’automatització: Un cop l’usuari ha creat el seu model, s’usen eines no-code/low-code per tal de generar l’aplicació que permetrà l’execució i el seguiment del procés. Aquesta nova direcció permet oferir una solució completa i integradora a les pimes, especialment en la situació actual en que per ser productiu cal abraçar la transformació digital. A la presentació es pot veure la proposta de valor de Process Talks en aquesta nova direcció.

Malgrat que actualment, Process Talks es troba en fase de cerca de finançament pre-seed, el prototip existent ja és utilitzat per algunes organitzacions, ja sigui com a beta-testers, o com a clients de pagament. D'entre les empreses que han mostrat interés, en volem destacar Celonis (últim unicorn sortit a Alemanya), Software AG (tercera empresa de software d'Europa), Bonitasoft (líder de software de low-code open-source), Nokia, Banc de Santander, entre d'altres. És destacable també el conveni que s'està en procés de signatura amb l'Ajuntament de Barcelona, per a l'ús del modelador de ProcessTalks en l'Institut Municipal d'Informàtica.

Socis fundadors

  • Josep Carmona: alumni de la FIB. Doctor en Informàtica. Actualment professor de la FIB i CEO de Process Talks
  • Lluís Padró: alumni de la FIB. Doctor en Informàtica. Actualment professor de la FIB, i responsable de NLP de Process Talks
  • Josep Sànchez-Ferreres: alumni de la FIB. Doctor en Informàtica. Actualment desenvolupador principal de Process Talks.
  • Marc Solé: alumni de la FIB. Doctor en Informàtica. Actualment desenvolupador principal de Process Talks

El 100% de l'accionariat és FIBer.

Web Process Talks