Process Talks: Candidat a FiberEmprenedor 2022

Esteu aquí

Process Talks: Candidat a FiberEmprenedor 2022

Body: 

L'empresa ha desenvolupat una tecnologia disruptiva per apropar la digitalització i automatització de tasques i processos a les organitzacions.

Process Talks S.L és una spin-off del grup de recerca PADS-UPC creada el desembre del 2020.

El problema principal que intenten resoldre rau en la gran quantitat de temps que es perd avui dia davant de l'ordinador fent tasques manuals o seguint processos amb intervenció manual preestablerts. Un recent estudi publicat a la revista The Economist realitzat a treballadors d'oficina a EUA i Anglaterra, dóna conclusions esfereïdores sobre el temps perdut en moltes d'aquestes tasques.

Process Talks proposa una plataforma low-code/no-code per automatitzar tasques i processos manuals, de forma que es redueixi dràsticament el temps destinat a aquesta activitat. L'enfocament que tenen és totalment innovador: en lloc de proposar una plataforma tradicional, Process Talks presenta un revolucionari entorn conversacional on el vehicle principal d'interacció és el llenguatge, sigui escrit o parlat. D'aquesta forma, i de la mateixa manera com va passar amb Alexa o Siri per tasques domòtiques o de lleure simples, l'automatització i digitalització de processos serà una capacitat totalment accessible per a perfils no-tècnics.

Aquesta tecnologia permet oferir una solució completa i integradora a les PIMES, especialment en la situació actual en que per ser productiu cal abraçar la transformació digital. Tenint en compte que, només a Europa, les PIME representen el 98.9% de les empreses, l'impacte de la seva tecnologia pot ser molt gran.

Process Talks ha aconseguit ja moltes de les fites per aquesta etapa inicial: finançament públic i privat per un acumulat d'uns 600K €, reconeixements i premis, aparicions a diaris i ràdio. Actualment, està immersa en la sortida a mercat de la plataforma d'automatització, amb un equip de 8 persones. Ha sigut reconeguda com a PIME Innovadora pel Govern Espanyol, i com una de les empreses Catalanes més prometedores en l'entorn DeepTech a l'any 2021.

Socis fundadors

  • Josep Carmona: alumni de la FIB. Doctor en Informàtica. Ex-professor de la FIB i CEO de Process Talks
  • Lluís Padró: alumni de la FIB. Doctor en Informàtica. Professor de la FIB, i responsable de NLP de Process Talks
  • Josep Sànchez-Ferreres: alumni de la FIB. Doctor en Informàtica. Assesor tècnic de Process Talks.
  • Marc Solé: alumni de la FIB. Doctor en Informàtica. Desenvolupador principal de Process Talks

Després de tancar la ronda pre-seed al juliol 2022, el 80% de l’accionariat és fiber.

Web Process Talks, Blog Process Talks

Article via Empresa, Entrevista a Radino 4RNE