RollDBox Games: Candidat a FiberEmprenedor 2022

Esteu aquí

RollDBox Games: Candidat a FiberEmprenedor 2022

Body: 

Rolldbox Games és un estudi de videojocs jove, creat a finals del 2020, ubicat a Barcelona, apassionat per la col·laboració, la creativitat i la innovació mentre abraça forts valors com el respecte, compromís i transparència.

Rolldbox considera que els videojocs tenen el poder de generar energia positiva a les nostres vides i millorar les nostres habilitats socials per mitjà de la interacció amb la comunitat, mentre gaudim d'una experiència fascinant. Estimen aquells equips que volen aprendre i evolucionar cada dia, sentint-se part del nostre propòsit. Creuen en el poder de la diversitat d'edats i de gèneres, en el talent de les persones, en la seva creativitat i en la passió que fa que el joc es faci realitat.

Ha estat present a esdeveniments internacionals com Gamescom 2021 (virtual), GDC-San Francisco 2022 (presencial), Gamescom 2022 (presencial) ambdós amb ICEX-Games from Spain, i Game Connection (Paris) amb Catalan Arts, a més d’esdevenimnets locals a BCN, Bilbao i Madrid.

Mercats: USA, UK, Alemanya, Espanya, França, Canadà i LATAM.

L'equip

  • Conxi Perez Andreu, llicenciada en Informàtica per la FIB i co-fundadora & CEO i co-productora del primer videojoc
  • Ferran Pérez, co-fundador, co-productor del primer videojoc i drector de creació & Game Design

 

Captació d’equip i gestió la creació, desenvolupament i producció d’un videojoc amb:

  • Rols en l’equip de desenvolupament coordinats: game designer, narrativa, developer (gameplay+multiplayer), concept artist, Lead artist, 3D artist (d’entorns, de personatjes), animador, rigger, sound design,localització,QA . El número de persones ha variat segons el moment del desenvolupament (maxim 9 + 5-6 freelances).
  • Rols en l’equip de gestió: producció i gestió de projecte, marketing, gestió, comunicació, legal, persones, finances, propietat intel·lectual.
  • Som Agile de pensament i treballem amb sprints setmanals i eines com Jira.

 

Financiació

Aconseguir Advisors i capital per poder construir el projecte de RolldBox Games a més de mentories d’entitats como Game_BCN i també ajuts de l’Adminsitració.

Fites

  • Creació d’un framework cross-platform i de sistemes core (motor: Unreal Engine, i amb la plataforma de Gamelift) que ens permeten accelerar el desenvolupament dels següents videojocs.
  • Sortida en Access Anticipat a STEAM - PC Windows: 7 d'octubre de 2021 per recollir molt de feedback de la comunitat, pel concepte de videojoc.
  • Demo del videojoc ajustat: presentació a la GDC-Sant Francisco i publicació a STEAM el maig 2022
  • Presentació del producte en closed beta access a la Gamescom 2022
  • Llançament del producte final el 30 d'agost de 2022, i està en català, castellà i anglès.
  • En fase de presentació del producte i de creixement de comunitat per aquest producte llançat, amb access a més plataformes.
  • En fase de cerca de publisher i inversor per fer-ne l’expansió, que està ja ideada.

 

El primer videojoc

Those Who Came: Healing Solarus és un joc de ciència ficció i aventura cooperatiu, amb components RPG en què hauràs de sobreviure en un planeta hostil al mateix temps que el salves. Tot això resolent desafiaments i amenaces que
requeriran del teu pensament lateral, utilitzant alhora mecàniques en solitari o cooperant amb fins a 4 amics! L'objectiu: cooperar en comptes d'envair i guarir en lloc de matar!

Ha estat escollit Best Vídeo Trailer of Gamescom 2022 (vídeo trailer) by Paste Magazine.

web Who Came: Healing Solarus; Video walkthrough (en català)