Mireia Ollé, elegida presidenta de FIB Alumni

Esteu aquí

Mireia Ollé, elegida presidenta de FIB Alumni

Body: 

El dijous 23 de febrer de 2023 van tenir lloc les eleccions a Junta Directiva de FIB Alumni durant la seva Assemblea General de socis 

Mireia Ollé, única candidata en aquestes eleccions, ha estat elegida presidenta de FIB Alumni per als propers 4 anys.

La Sra. Ollé és enginyera en informàtica per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC-BarcelonaTech). Té més de 30 anys d’experiència en el sector de les TIC aportant innovació tecnològica en el sector privat en empreses com IBM i RACC. Actualment és directora de Comptes de Kyndryl Catalunya

Ha estat membre de FIB Alumni des de 2019.

L’equip de Mireia Ollé està format per 10 dones i 10 homes, dels quals repeteixen 12 membres i, 7 són  noves incorporacions. Conjuntament treballaran per assolir les fites plantejades:

  • Potenciar la relació i cooperació dels seus membre.
  • Desenvolupar totes aquelles activitats i serveis que contribueixin a defensar els interessos dels associats i a facilitar el seu desenvolupament professional.
  • Contribuir al progrés i millora de la qualitat de la FIB-UPC en totes les seves vessants d’activitat, així com donar suport i promoure els professionals que en aquesta es formen.
  • Promoure les relacions amb totes aquelles entitats – FIB i UPC, empreses, administració, i altres associacions i universitats – que redundi en benefici en l’Associació.
  • Afavorir l’accés dels seus membre a les instal·lacions i infraestructures de la FIB i la UPC.

 

Felicitem a la junta sortint presidida pel Sr. Benito Cerrillo per la feina realitzada durant aquests 4 anys.

Mireia Ollé serà la segona presidenta en la història de FIB Alumni.

Més informació: